Schoonmaakbedrijf Post

Vloeronderhoud verlengt de levensduur van uw vloer

De vloer in uw pand heeft veel te verduren. Dagelijks lopen er misschien wel tientallen of honderden mensen overheen. Een goede reinigingsbeurt kan dan geen kwaad. Vloerreiniging in Urk is dan ook niet voor niets één van onze diensten. Als vegen of stofzuigen niet meer helpt dan wordt het tijd om Schoonmaakbedrijf Post in te schakelen. Wij gebruiken een geavanceerde machine die de vloer grondig reinigt. Het maakt daarbij niet uit of het om tapijt gaat of een ander soort vloerbedekking zoals hout, tegels of laminaat. Na de reiniging is de vloer weer als nieuw. Vervangen is voorlopig nog niet nodig.

Uitgebreide en snelle vloerreiniging

Tijdens een behandeling met de schrobmachine wordt de vloer uitgebreid onderhanden genomen. Er wordt niet alleen geveegd en geboend, de vloer wordt ook direct gedroogd. U hoeft dus niet na afloop nog uren te wachten voordat u weer over de vloer kunt lopen zonder dat al uw voetstappen te zien zijn of dat u het risico loopt om uit te glijden. Deze schoonmaakmethode is daarom ook prima geschikt voor zorginstellingen waar bewoners verblijven die minder goed ter been zijn. Vloerreiniging kan eenmalig worden gedaan maar kan uiteraard ook periodiek in het schoonmaakschema voor uw pand worden opgenomen.

Kies voor professionele reiniging van uw vloer

Als u op het punt staat om de vloerbedekking te vervangen omdat deze vuil is geworden, maak dan eerst een afspraak met Schoonmaakbedrijf Post. Wij komen graag bij u langs om te zien of de vloer kan worden gereinigd. Dankzij onze zeer grondige schoonmaakmethode, uiteraard met veilige en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, is de kans groot dat u de vervanging nog een poos kunt uitstellen. U ontvangt uiteraard vooraf een prijsopgave die geheel vrijblijvend is. Ook voor periodieke reiniging van de vloeren in uw pand in de regio Urk kunt u bij ons een overeenkomst afsluiten.