Schoonmaakbedrijf Post

Osmose Telewash voor een stralend resultaat

Met osmose telewash worden uw ramen schoner dan schoon. Osmose water is gedemineraliseerd water. Hierdoor is de kans een stuk kleiner dat er na het reinigen strepen, vlekken en kalkresten achterblijven. We gebruiken voor het wassen van uw ramen een telescopisch uitschuifbare steel waardoor we de ramen veilig en grondig zowel binnen als buiten schoon kunnen maken.

Laat uw ramen regelmatig reinigen

Ramen zemen, thuis doet u het waarschijnlijk ook met enige regelmaat. De ramen van uw kantoorpand is wellicht een iets bewerkelijker klus. Maar Schoonmaakbedrijf Post draait er zijn hand niet voor om. U kunt de ramen eenmalig maar ook periodiek door ons laten reinigen door middel van telewash met osmose water. Als u kiest voor periodieke reiniging dan worden de ramen met een met u afgesproken frequentie gezeemd. U hoeft dan niet steeds contact op te nemen als u ziet dat de ramen vuil zijn. Eigenlijk bent u dan al te laat natuurlijk, want schone ramen zijn een stuk prettiger. Zowel voor u en uw personeel als voor uw klanten, bezoekers of bewoners.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor telewash

Spreekt het reinigen van uw ramen met behulp van telewash u aan? Stelt u prijs op uitstekende dienstverlening en correct nagekomen afspraken? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Post in Urk voor een vrijblijvende kennismaking. Aan de hand van uw wensen wordt een prijsopgave gemaakt. Als u daarmee akkoord gaat kan er direct een eerste afspraak worden gemaakt en gaan wij graag voor u aan de slag. Ook voor het eenmalig reinigen van de ramen kunt u uiteraard bij ons terecht.