Schoonmaakbedrijf Post

Softwash voor grondige reiniging van oppervlakken

Grondige reiniging is heel belangrijk. Hiermee houdt u uw pand het langst in een goede conditie. Een goede methode is softwash. Schoonmaakbedrijf Post uit Urk maakt met deze methode ramen, gevels en andere oppervlakken perfect schoon. Hierdoor verlengt u de levensduur van onder andere houtwerk aanzienlijk. Invloeden van buitenaf kunnen hier namelijk een schadelijke invloed op hebben waardoor eerder onderhoud of vervanging nodig is.

Hoe werkt softwash?

Bij softwash wordt gewerkt met lage druk en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Het is dus een milieuvriendelijke manier van schoonmaken, iets wat vandaag de dag erg belangrijk is. Met deze reinigingsmethode worden onder meer de volgende vervuilingen geëlimineerd:

  • Algen
  • Mossen
  • Schimmels
  • Organisch vuil
  • Bacteriën

Kortom, een grondige schoonmaak waarvan het resultaat direct zichtbaar is en waar u zeker een lange periode plezier van heeft.

Een representatief pand is de beste reclame

Uw klanten, bewoners of bezoekers zullen zeker positief zijn als uw pand er altijd spik en span uitziet. Daarom is het goed om Schoonmaakbedrijf Post in te schakelen voor het schoonmaakwerk binnen en buiten. In overleg met u wordt er een planning gemaakt voor de uit te voeren werkzaamheden. U heeft hier dan verder geen omkijken meer naar, alles wordt op de afgesproken data uitgevoerd door onze professionele medewerkers. Wilt u extra werkzaamheden of heeft u opmerkingen? Neem contact met ons op en we zorgen zo snel mogelijk voor een oplossing.

Kies voor een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Urk

Als schoon echt schoon moet zijn dan is maar 1 bedrijf waarmee u zaken moet doen en dat is Schoonmaakbedrijf Post. Neem contact met ons op voor een kennismaking en het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor softwash of één van onze andere diensten. Wij zullen u niet teleurstellen en hopen op een langdurige samenwerking.