Schoonmaakbedrijf Post

Interieurverzorging tot in de puntjes

Schoonmaakbedrijf Post is uiteraard ook de professional als het gaat om interieurverzorging in de regio Urk. Onze medewerkers kunnen worden ingezet voor het schoonmaken van kantoren, scholen, hotels en zorginstellingen. Indien mogelijk werken zij ’s avonds of in de vroege ochtend. Op deze manier komen personeel en eventuele bezoekers of klanten in een schoon pand en lopen de schoonmakers niemand in de weg.

Een breed scala van werkzaamheden

Onder interieurverzorging in Urk valt een breed palet aan werkzaamheden. Afhankelijk van de locatie gaat het onder andere om:

  • Vegen, stofzuigen of dweilen van vloeren
  • Reinigen van sanitair
  • Legen van prullenbakken
  • Reinigen van meubilair
  • Specifieke taken in hotels

Met de opdrachtgever wordt besproken welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Er wordt vaak onderscheid gemaakt tussen dagelijks uit te voeren taken en periodieke taken met een lagere frequentie.

Kies voor interieurverzorging door een betrouwbaar bedrijf

U vindt het natuurlijk belangrijk dat uw pand goed wordt schoongemaakt. Kies daarom voor interieurverzorging in Urk of omgeving door Schoonmaakbedrijf Post. Met onze ruime ervaring weten wij precies wat er nodig is om u een schoon en fris gevoel te geven als u uw pand betreedt. Neem contact met ons op voor een afspraak zodat wij u kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. De afspraken worden duidelijk vastgelegd en u betaalt hiervoor een eerlijke, marktconforme prijs.