Schoonmaakbedrijf Post

Bij Schoonmaakbedrijf Post kunt u terecht voor een breed scala aan diensten.

  • Osmose Telewash
  • Softwash
  • Gevelreiniging
  • Dakreiniging
  • Vloeronderhoud
  • Portiekonderhoud
  • Interieurverzorging
  • Bouwschoonmaak

Meer informatie over deze verschillende diensten leest u op de dienstenpagina’s op deze website. Heeft u nog vragen over een dienst? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en een vrijblijvende offerte. U kunt er op rekenen dat u altijd een scherpe prijs betaalt en dat de met u gemaakte afspraken worden nagekomen. U kunt ons bereiken door te bellen of te mailen. Wij gaan graag voor u aan de slag en zullen er alles aan doen om ook van u een tevreden klant te maken.

Telewash

Bij Osmose Telewash wordt er gebruik gemaakt van een telescopisch uitschuifbare steel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van osmose water. Dit is gedemineraliseerd water. Op deze manier laat het geen strepen, vlekken of kalklaag achter.

Softwash

Softwash is een reinigingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van lage druk en biologisch afbreekbare chemie. Middels deze methode worden schimmels, algen, organische vervuiling, mos en bacteriën aangepakt en dit zorgt ervoor dat het te reinigen oppervlak weer grondig schoon wordt.

Gevelreiniging

Onder gevelreiniging verstaat men het reinigen van gevels van gebouwen. Door graffiti en de tand des tijds kan het aanzicht van huizen of bedrijven worden beschadigd. Deze aanslag kan worden verwijderd met een hogedrukspuit of chemische middelen.

Dakreiniging

Heeft u last van vuil, mos of algen op uw dakpannen, singels of golfplaten? Dan is een dakreiniging misschien wel een goede optie om te laten uitvoeren. Wat vele niet weten is dat vervuiling aan uw dak ook de levensduur van uw dakpannen of riet erg vermindert.

Vloeronderhoud

Wanneer vuil zich aanhecht aan een vloer dan is na stofzuigen of vegen, schrobben/dweilen gewenst. Met een goede schrobmachine voor vloeren wordt het aangehechte vuil losgeweekt en gelijk 'opgedweild'. De vloer reinigingsmachines schrobben, zuigen en maken gelijk droog. Er wordt in één beweging schoon en droog gemaakt.

Portiekonderhoud

Portiekonderhoud is een periodieke schoonmaak die vooral wordt ingezet voor woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders. De naam zegt het al, het omvat al het schoonmaakonderhoud met betrekking tot portieken. Het portiek geeft de eerste indruk bij de binnenkomst in een gebouw. Met de zorg over het portiekonderhoud realiseren de schoonmakers van schoonmaakbedrijf Post met veel plezier, een representatieve uitstraling en bovenal een schone en fris ruikende omgeving. Niet alleen voor bezoekers is dit een aangenaam welkom, maar ook voor de bewoners (gebruikers) zelf zorgt dit voor een fijne thuiskomst naast een schoon gevoel.

Interieurverzorging

Een Interieurverzorger verzorgt, zoals de naam al doet vermoeden, het interieur. ‘Interieurverzorger’ is eigenlijk een modernere benaming voor ‘Schoonmaker’. De Interieurverzorger kan schoonmaken in universiteiten, kantoren, hotels, bioscopen enzovoort, maar ook bij particulieren thuis.Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het vegen en dweilen van vloeren, stoffen, het schoonmaken van de toiletten en het legen van prullenbakken. De precieze taken hangen natuurlijk af van de werkplek. Zo maken Interieurverzorgers in hotels ook bedden op. Interieurverzorgers hebben meestal weinig aanzien, terwijl het van groot belang is dat (werk)ruimtes schoon en goed onderhouden zijn. Interieurverzorgers nemen veel taken uit handen van een bedrijf. Meestal is een Interieurverzorger ’s avonds aan het werk, zodat hij de werknemers niet in de weg loopt.

Bouwschoonmaak

Bouwschoonmaak is kort gezegd de schoonmaak die plaatsvindt, nadat de bouw of verbouwing afgerond is. Denkt u hierbij aan het verwijderen van cementsluiers op tegels, het wassen van de ramen en het stofvrij maken van het pand. Hierdoor kunnen de nieuwe gebruikers een schoon en net pand betreden.