Schoonmaakbedrijf Post

Schoonmaakbedrijf Post bestaat al sinds 1970. Het werd opgericht door Johannes Post. De oud-directeur laat zich nog regelmatig in het bedrijf zien. Inmiddels hebben de tweede en derde generatie de gelederen versterkt. Juist omdat we een familiebedrijf zijn weten we hoe belangrijk het is om goede en vertrouwde klantrelaties te hebben. Het doet ons dan ook goed te kunnen constateren dat we tot op de dag van vandaag nog steeds klanten van het eerste uur hebben, binnengehaald door (groot)vader Johannes.

Een betrouwbaar team

Dankzij een betrouwbaar, enthousiast en hardwerkend team kunnen we een breed scala aan diensten aanbieden voor bedrijven en instellingen die een schoonmaakbedrijf in de regio Urk zoeken. Onze parttime krachten gaan ook graag voor u aan de slag om uw school, kantoor, zorginstelling of wooncomplex netjes en schoon te houden. We bieden flexibele dienstverlening zodat er in principe altijd maatwerk mogelijk is. In samenspraak met u bekijken we welke werkzaamheden met welke frequentie nodig zijn. Hiervoor ontvangt u dan een scherp gecalculeerde offerte. Tussentijds aanpassen of extra werkzaamheden laten uitvoeren is natuurlijk altijd mogelijk in overleg.

Alle schoonmaakdiensten

Het grote voordeel van Schoonmaakbedrijf Post is dat u bij ons terecht kunt voor alle mogelijke schoonmaakdiensten. Of het nu gaat om interieurreiniging of gevelreiniging. Door middel van softwash en telewash zorgen wij ervoor dat uw pand er van binnen en van buiten perfect uitziet. U en uw medewerkers en bezoekers kunnen er prettig werken en verblijven. Daarnaast ziet uw pand er ook aan de buitenkant uit om door een ringetje te halen. We laten ook u graag kennismaken met onze uitgebreide dienstverlening. Bel of mail ons voor een afspraak of een offerte aanvraag.

Schoonmaakbedrijf Post – Als schoon echt schoon moet zijn