Schoonmaakbedrijf Post

Uw pand weer als nieuw met gevelreiniging

In de loop der jaren kan de gevel van een huis, kantoor of ander bedrijfspand er smoezelig uit gaan zien. Groene aanslag of als u pech heeft ontsierende graffiti zijn niet echt een goed visitekaartje. Gelukkig is er iets aan te doen. Schoonmaakbedrijf Post kan gevelreiniging voor uw pand in de regio Urk verzorgen. Na de behandeling zult u versteld staan van het verschil. Soms komt er onder een laag vuil en aanslag een heel andere kleur tevoorschijn die u zich wellicht niet meer herinnerde.

Grondige reiniging van uw gevel

Voor gevelreiniging in Urk wordt meestal gebruik gemaakt van hogedruk. Door de gevel met een krachtige waterstraal te bewerken kan al veel vuil worden verwijderd. Als dit onvoldoende soelaas biedt worden chemische middelen ingezet. Dit is bijvoorbeeld nodig om graffiti te verwijderen. Bij de keuze voor reinigingsmiddelen wordt altijd gezocht naar een product dat het milieu zo min mogelijk schaadt. Is uw gevel in de loop der jaren groezelig en smoezelig geworden? Hebben onverlaten ontsierende graffiti op uw muur gespoten? Neem contact met ons op en wij zorgen voor grondige reiniging.

Incidentele of periodieke gevelreiniging

Bij Schoonmaakbedrijf Post kunt u terecht voor incidentele gevelreiniging. Wij komen bij u langs om te zien wat er nodig is en u ontvangt een prijsopgave voor eenmalige reiniging van uw gevel. Als er sprake is van graffiti dan proberen wij u uiteraard zo snel mogelijk van dienst te zijn. U kunt er ook voor kiezen de gevel periodiek, bijvoorbeeld eens per jaar te laten reinigen. Ook hiervoor berekenen wij zeer scherpe tarieven. Neem contact met ons op voor een aantrekkelijk aanbod voor gevelreiniging in de regio Urk.