Schoonmaakbedrijf Post

Portiekonderhoud voor een schoon en veilig gevoel

Een schoon portiek is een veilig portiek. Althans, het gevoel van veiligheid wordt er flink mee verhoogd. Schakel Schoonmaakbedrijf Post in voor portiekonderhoud van uw pand en u bent ervan verzekerd dat de entree er altijd fris en schoon uitziet. Deze service is bedoeld voor woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren en andere vastgoedbeheerders. Door te kiezen voor periodiek onderhoud bent u ervan verzekerd dat de entree van uw pand er altijd representatief uitziet.

Wij zorgen voor een schoon portiek

Bij portiekonderhoud in Urk of omgeving worden alle werkzaamheden meegenomen die horen bij een schoon portiek, zoals

  • Opruimen van zwerfafval
  • Dweilen van de hal
  • Reinigen van ramen en deuren
  • Reinigen van de lift of het trappenhuis

Uiteraard kunt u met ons afspraken maken over welke werkzaamheden wel of niet worden uitgevoerd en indien van toepassing met welke frequentie. Een

Kies voor een betrouwbare partner voor uw portiekonderhoud

Wilt u dat het portiek van uw pand of panden er altijd netjes en schoon uitziet? Schakel dan Schoonmaakbedrijf Post in voor het portiekonderhoud in Urk en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw portiek op de met u afgesproken dagen wordt schoongemaakt door ervaren en professionele schoonmakers. Eventuele extra werkzaamheden kunnen in overleg worden ingepast. U ontvangt uiteraard vooraf een vrijblijvende offerte. Na uw goedkeuring gaan onze medewerkers graag voor u aan de slag om het portiek schoon, fris en veilig te houden voor bewoners en bezoekers.