Schoonmaakbedrijf Post

Dakreiniging voor een langere levensduur van uw dak

U kunt bij Schoonmaakbedrijf Post ook terecht voor een grondige dakreiniging in Urk of omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw dak weer perfect schoon is, waardoor u de levensduur ook nog eens verlengt. Een dak dat wordt bedolven onder een laag mos en vuil is geen prettig gezicht, maar het is ook schadelijk voor dakpannen, riet of golfplaten. Met behulp van speciale technieken zorgen onze professionals ervoor dat het dak in prima conditie blijft.

Dakreiniging is zeker geen overbodige luxe

Als huis- of bedrijfspand eigenaar realiseert u zich wellicht niet dat het dak een belangrijk onderdeel is van het pand. Het gezegde luidt immers niet voor niets ‘een dak boven je hoofd hebben’. Als het dak vervuild is vergroot dit de kans op slijtage en daardoor schade. Een daklekkage kan een kostbare aangelegenheid zijn om te laten herstellen. In het slechtste geval moet het gehele dak worden vernieuwd. Kies voor professionele dakreiniging in Urk en uw dak gaat vele jaren langer mee. Bij de reiniging worden algen, mossen, uitwerpselen van vogels en ander vuil van het dak verwijderd. Bij voorkeur laat u het dak schoonmaken voordat u door een dakdekker een dakinspectie laat doen. Zo komen eventuele beschadigingen en ander noodzakelijk onderhoud sneller aan het licht.

Maak een afspraak voor dakreiniging

Kan het dak van uw huis, zorgcomplex, appartementengebouw of bedrijfspand wel een opknapbeurt gebruiken? Maak een afspraak met Schoonmaakbedrijf Post. Onze ervaren medewerkers gaan voor u aan de slag om het dak grondig te reinigen. U zult het resultaat direct zien. Eventueel kunt u dakreiniging in Urk laten uitvoeren in combinatie met gevelreiniging. Zo is uw gehele pand meteen weer helemaal tiptop schoon. Wij sturen u graag een vrijblijvende prijsopgave.